SEGRE

CERTAMEN MÚSICA

Corbins reprograma el festival Marges per recolzar la cultura

Ajornat pel segon confinament, serà del 9 d'agost al 6 de setembre

La banda de Barcelona Uënsdei, durant la presentació del certamen a l’IEI.

La banda de Barcelona Uënsdei, durant la presentació del certamen a l’IEI.INSTITUT D’ESTUDIS ILERDENCS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Corbins ha reprogramat el festival Marges, que va haver de ser posposat a causa del segon confinament que va afectar el Segrià a començaments de juliol, amb un cartell de quatre concerts que tindran lloc els diumenges del 9 d’agost fins al 6 de setembre. D’aquesta manera, el certamen oferirà actuacions de qualitat en espais a l’aire lliure de Corbins a fi de donar suport i descentralitzar la cultura, un sector molt danyat després d’aquests mesos sense activitat, així com per reivindicar el territori i les poblacions petites, que sovint queden al marge de l’activitat cultural.

Els recitals s’han programat als afores del poble, la zona de les eres, els seus camps i la ribera del riu, espais que donen caràcter i identitat Corbins.

Tal com va manifestar l’alcalde, Jordi Verdú, durant la presentació del certamen, que va tenir lloc el mes de juny passat a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ens que col·labora en l’esdeveniment, el Marges intenta “deslocalitzar els concerts ubicant-los en espais únics, diferents i molt especials a fi de dotar-los d’un valor afegit”.

En aquest sentit, Verdú va recordar que el festival és “un projecte que naix de la gent del poble i que des de l’ajuntament volem recolzar”.

S’ha de recordar que la programació i el calendari dels artistes ha canviat (vegeu el desglossament).

Així mateix, l’entrada als concerts, que sempre seran a les 21 hores, serà gratuïta i l’aforament limitat, de forma que és necessari inscriure’s de forma prèvia al telèfon 973190117 o a través del correu electrònic marges@corbins.cat.Mudança,el seu últim disc.

Val a recordar que Marges va nàixer per presentar aquest disc.

Nous artistes i calendari 

L’artista Paula Grande donarà el tret de sortida al certamen el 9 d’agost a la zona de les eres, el mateix espai que acollirà el segon concert, 16 d’agost, a càrrec de Raquel Lúa i Amaia Miranda.

tracking