SEGRE

ESPECTACLES MÚSICA

Els lleidatans es bolquen en els actes a l'aire lliure

Una desena d'espectacles del 'Fase Cultura' aquest cap de setmana || Des de l'inici de l'estiu se n'han celebrat una seixantena

Els participants han de reservar entrada per controlar l’aforament.

Els participants han de reservar entrada per controlar l’aforament.LAURA CORTÉS/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans s’han bolcat en els espectacles a l’aire lliure que la Paeria ha organitzat aquest estiu en el marc del cicle Fase Cultura. Aquest ha estat el cap de setmana amb més propostes, fins a una desena des de dijous fins ahir diumenge, però des de l’inici de l’estiu s’han celebrat al voltant d’una seixantena de propostes gratuïtes a l’aire lliure, encara que això sí, amb reserva prèvia per controlar l’aforament i complir així les mesures de seguretat sanitària que imposa la pandèmia del Covid-19. Tots els espectacles s’han fet a l’aire lliure en escenaris distribuïts per tota la ciutat i també a les EMD de Sucs i Raimat.

L’objectiu del Fase Cultura és oferir activitats culturals als veïns que aquest any s’han quedat a Lleida pel coronavirus així com oportunitats als artistes locals “molt afectats” perquè han patit cancel·lacions a causa de la pandèmia. Un dels espectacles que va penjar el cartell de complet va ser el concert de jazz de dissabte a la nit a l’Amfiteatre dels Camps Elisis.

La New Orlinyes Jazz Band va presentar els sons del vell jazz de Nova Orleans “cuinats des de Lleida, a foc lent i amb sang jove, des de la vora del riu Segre fins als escenaris”, explica la banda. La seua guitarra i cors, Irene Garcé, reconeix que ha estat un moment “molt dur” per a la cultura i celebra iniciatives com aquesta.

Els participants han de reservar entrada per controlar l’aforament.

Els participants han de reservar entrada per controlar l’aforament.LAURA CORTÉS/ACN

tracking