SEGRE

LLEURE ESPECTACLES

Els Stay Homas obriran la festa major de Lleida

Amb un concert d'una promotora privada el 25 de setembre al pàrquing del Camp d'Esports, escenari de la resta d'actes || Les entrades, a 25 €, i aforament limitat a 800 persones assegudes

El grup Stay Homas, al Teatre Grec durant el seu primer concert el mes de juliol passat.

El grup Stay Homas, al Teatre Grec durant el seu primer concert el mes de juliol passat.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup revelació del confinament, Stay Homas, donarà el tret de sortida a la festa major de Sant Miquel, que tindrà lloc entre els dies 25 i 30 de setembre, amb un concert el divendres 25 a les 22 hores al pàrquing del Camp d’Esports, lloc que acollirà tots els actes festius. L’espectacle, anunciat per sorpresa a través de les xarxes socials i organitzat per la promotora Midnight Barcelona en col·laboració amb la Paeria, també inaugurarà el Cicle Cultural Terranostrvm, que organitza la mateixa promotora i que ha d’incloure un festival de música electrònica a les Basses d’Alpicat (vegeu el desglossament). Amb la finalitat de garantir la distància social entre els espectadors, el concert només es podrà veure assegut. En aquest sentit, l’espai disposarà d’un màxim de 800 cadires, el límit de persones que hi pot haver de públic, d’acord amb l’actual normativa per a espectacles a l’aire lliure. Així mateix, les entrades a l’espectacle costarà 25 euros i ja es poden adquirir a www.midnight.es.

L’anunci no va estar exempt de polèmica. Així, La Sirollada, la plataforma d’entitats que advoca per unes festes més populars i participatives, va denunciar ahir el que consideren una “privatització encoberta de la Festa Major de Tardor”. En aquest sentit, afirmen que la regidoria de Joventut promou un model dirigit a enriquir les empreses privades, sense tenir en compte el teixit cultural i associatiu de la ciutat. Per la seua part, l’edil de Joventut, Ignasi Amor, va aclarir que l’única despesa del consistori serà només la del muntatge de l’estructura, que es fa un dia abans i que servirà per als altres actes de la festa major.

tracking