SEGRE

EQUIPAMENTS CAMPANYA

La Xarxa de Museus de Lleida i Aran es promociona

Amb un vídeo a YouTube que recorda que els seus 12 equipaments estan oberts || Visites teatralitzades i experiencials i tallers

Fotograma extret del vídeo promocional.

Fotograma extret del vídeo promocional.XMTLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran ha publicat un vídeo promocional a YouTube destinat a recordar que els dotze equipaments culturals que la formen ja estan oberts i ofereixen un gran nombre d’activitats durant l’estiu. El vídeo, que compta amb un minut i mig de durada, incideix en la varietat de propostes que ofereixen com visites teatralitzades i experiencials, visites a catedrals, esglésies o castells, tallers, activitats de naturalesa, a més de les exposicions pròpiament dites. A més, recorda que els museus han adoptat les mesures necessàries per a “una visita tranquil·la, còmoda i amb totes les garanties necessàries”.

Així doncs, algunes de les activitats que es poden portar a terme aquests dies són la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic, aquest dilluns al Museu Hidroelèctric de Capdella, o les visites guiades al coll del Titanosaure, al jaciment d’empremtes de Basturs i al d’ous de Suterranya, a més de la visita teatralitzada al castell de Llordà, al Museu de la Conca Dellà.

S’ha de recordar que la xarxa està formada pel Museu de la Noguera, el de Cervera, el de la Conca Dellà, el de Lleida, el d’Art Jaume Morera, el Tàrrega Urgell, l’Hidroelèctric de Capdella, el de Guissona, el Diocesà i Comarcal de Solsona, el Diocesà d’Urgell, el Musèu dera Val d’Aran i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

tracking