SEGRE

CULTURA

Tret de sortida al Festival de Dansa dels Pirineus

La primera actuació del festival “Ilda... qué necesitas?” dins del projecte NANA es va fer a Boí

Tret de sortida al Festival de Dansa dels Pirineus

Tret de sortida al Festival de Dansa dels PirineusAjuntament de la Vall de Boí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any l’Ajuntament de la Vall  de Boí, fent un acte de responsabilitat envers la població i tots els  visitants davant la situació que estem vivint, ha ajornat  al 2021 la celebració del cicle de concerts Dijous a la Fresca que s’havia de celebrar durant tots els dijous fins a finals d’agost als diferents pobles de la vall.

Tot i això aquest any l’Ajuntament ha donat suport a una iniciativa que organitza el primer Festival de dansa dels Pirineus

El festival va començar el dia 20 i tindrà actuacions i tallers fins al 31 d’agost en diferents pobles de la Vall, on hi hauran espectacles i tallers familiars de dansa i circ amb totes les mesures de seguretat en quant a aforaments i distàncies entre els participants.

El programa del festival acull diferents modalitats de dansa i la combinació d’aquesta  amb espectacles de circ, essent un punt de trobada entre l’art del moviment, el paisatge rural, el patrimoni històric amb el conjunt romànic Patrimoni Mundial com a marc incomparable i la natura que envolta la Vall de Boí.

La primera actuació del festival “ Ilda... qué necesitas?” dins del projecte NANA es va fer a Boí, amb un aforament limitat i un públic molt respectuós  amb les normes establertes i satisfet per la qualitat de l’espectacle.

tracking