SEGRE

LLEURE AUDIOVISUAL

Cinemes Guiu tanca de nou per la situació a la Seu

Screenbox i JCA Alpicat, sense canvis

Públic als Cinemes Guiu, quan va reobrir el 7 d’agost.

Públic als Cinemes Guiu, quan va reobrir el 7 d’agost.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinemes Guiu, a la Seu d’Urgell, va tornar a tancar les portes dijous passat, 20 d’agost, arran de l’alt risc de rebrot a la ciutat. En un comunicat, l’empresa va explicar que la decisió és temporal i a fi d’“ajudar a reduir l’activitat social de la gent de la població per poder controlar el brot que en aquests moments hi ha al nostre entorn”.

S’ha de recordar que Cinemes Guiu va reobrir al públic el 7 d’agost després de cinc mesos tancat malgrat poder fer-ho ja al juny, quan la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran va entrar a la fase 2 de la desescalada. L’empresa va ajornar la reobertura de les instal·lacions malgrat haver-les preparat a l’espera que hi tornessin a haver pel·lícules d’estrena.

D’altra banda, els responsables de l’Screenbox Lleida i el JCA Alpicat van explicar que les noves mesures anunciades ahir pel Govern no afectarien les seues instal·lacions a causa que encara continua vigent la resolució que limita l’aforament dels cines del Segrià al 50%. Val a recordar que el JCA Alpicat va limitar l’aforament al 30% a l’espera de veure com avança la situació epidemiològica.

tracking