SEGRE

EXPOSICIÓ ART

La Fundació Sorigué de Lleida reobre dimarts amb la mostra de Collishaw

Amb un nou sistema d'audioguia

Una de les obres que mostra ‘The End of Innocence’ a la Fundació Sorigué.

Una de les obres que mostra ‘The End of Innocence’ a la Fundació Sorigué.FUNDACIÓ SORIGUÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Sorigué de Lleida reobrirà dimarts vinent, 1 de setembre, amb noves mesures de seguretat i amb l’exposició que tenia en marxa abans del tancament: Mat Collishaw. The End of Innocence, de l’artista britànic Mat Collishaw, un dels més significatius de l’actual panorama internacional de la seua generació. La mostra inclou escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions. Així mateix, les instal·lacions del carrer Alcalde Pujol comptaran amb un nou horari i un renovat sistema d’audioguia per a les visites a fi de garantir totes les mesures sanitàries i de seguretat.

S’ha de destacar que des de la seua inauguració, el 19 de setembre de l’any passat, fins al tancament de la institució a causa de la Covid-19, el dia 13 de març, la mostra havia rebut més de 7.500 visites. Així mateix, més de 4.500 estudiants van participar en el programa pedagògic de l’artista britànic preparat per l’àrea educativa de la fundació. Amb l’inici del curs escolar dilluns vinent, 14 de setembre, la institució també reprèn les visites educatives a l’espai.

Planta, a Balaguer, reobrirà a l’octubre, i al gener s’instal·larà un audiovisual de Kentridge en un ‘site’

D’altra banda, el projecte Planta, amb seu a les instal·lacions de Sorigué a Balaguer, reobrirà al públic el dia 3 d’octubre. A partir del mes de gener es podrà veure de forma permanent l’obra audiovisual More Sweetly Play The Dance, de l’artista sud-africà William Kentridge, que estarà exposada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona a partir del dia 9 d’octubre en el marc de la mostra William Kentridge. El que no està dibuixat, que inaugurarà la temporada del CCCB. Serà la primera vegada que aquesta peça s’instal·la en un site específic de forma permanent a tot el món.

tracking