SEGRE

CELEBRACIÓ MESURES

Les Festes de la Tardor reformularan actes com el correfocs o el seguici

Reformularan actes com el correfocs o el seguici per complir la normativa sanitària || Limiten a un màxim de cinc els grups de persones en concerts

Imatge d’arxiu del correfocs de l’any passat a les Festes de Tardor.

Imatge d’arxiu del correfocs de l’any passat a les Festes de Tardor.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria manté la celebració de les Festes de Tardor, previstes per a finals de setembre, reformulant actes com el correfocs o el seguici popular per adaptar-los a l’actual situació sanitària i a fi de respectar els plans sectorials del Procicat. S’ha de recordar que la Paeria va anul·lar les Festes de Maig d’aquest any, previstes del 7 a l’11 d’aquest mes, a causa de l’emergència sanitària del coronavirus.

El regidor de Festes, Ignasi Amor, va explicar que estan parlant amb les entitats involucrades en activitats que poden suposar aglomeracions de públic amb l’objectiu d’“arribar a consensos i adequar-les”. “Reformularem el projecte, que es presentarà en els pròxims dies”, va dir Amor.

Es manté el concert, que donarà inici a les festes el divendres 25 al pàrquing del Camp d’Esports

Per la seua part, la tinenta d’alcalde Jordina Freixanet va remarcar que “comptem amb l’experiència del programa Fase Cultura”, en el qual hi ha hagut un gran nombre d’actuacions musicals d’artistes locals durant l’estiu, i que preveuen desenvolupar les festes en el mateix “context de prudència”. “S’ha de mantenir l’equilibri perquè la ciutat pugui recuperar-se en l’àmbit econòmic, educatiu i social, vigilant i sent prudents en les decisions i complint les indicacions necessàries”, va remarcar Freixanet.

D’altra banda, Amor no va detallar el contingut de la programació d’aquesta edició, tot i que sí que va assegurar que es manté el concert de la banda Stay Homas, que donarà el tret de sortida a les festes el divendres 25 a les 22.00 hores al pàrquing del Camp d’Esports, espai que acollirà també la resta d’activitats al ser perimetrat. En aquest sentit, Amor va explicar que s’han limitat a cinc persones els grups per poder entrar al recinte. A més, per a la resta d’activitats caldrà reservar entrada de manera prèvia.

Val a recordar que el públic haurà d’estar-se assegut, tant per a l’actuació dels Stay Homas com per a la resta d’activitats, per la qual cosa es disposaran unes vuit-centes cadires. Així mateix, s’instal·laran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada, s’ampliarà la seguretat i s’habilitarà un espai amb taules perquè els grups puguin asseure’s a consumir aliments i begudes.

tracking