SEGRE

CICLE PROGRAMACIÓ

El 'Fase Cultura' inicia el setembre amb circ, música, poesia i humor

'Acrobàcies Sonores', avui als Camps Elisis

L’Orquestra Julià Carbonell va actuar aquest diumenge a la Seu Vella en el marc de ‘Fase Cultura’.

L’Orquestra Julià Carbonell va actuar aquest diumenge a la Seu Vella en el marc de ‘Fase Cultura’.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De cara a divendres, la cantant Carla Barroso i l’actor Dafnis Balduz oferiran a les 21 hores a la plaça Esteve Cuito, al pati del Teatre de l’Escorxador, Amics, un espectacle que naix de les ganes de retrobar-se i abraçar-se i de la necessitat de sentir a prop els amics. Així, poemes de Joan Salvat-Papasseit, Maria-Mercè Marçal, Mario Benedetti, Federico García Lorca, George Chapman, Ramon Llull, Raffaela Carrà i la banda catalana de folk Blaumut, entre altres, acompanyaran els protagonistes a l’escenari.

Finalment, també la plaça Esteve Cuito acollirà dissabte un espectacle d’humor de la mà del duet Slow Olou, format pels pallassos Toti Toronell i Pere Hosta. El xou porta per nom Nothing de nothing i es tracta d’un espectacle d’humor surrealista apte tant per a nens com per a adults. Val a destacar que Nothing de nothing estava previst el 16 de maig d’aquest any a LaTemporada Lleida. Així mateix, hi haurà dos funcions de l’espectacle, una a les 20.30 hores i l’altra a les 22 hores.

L’aforament és limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia a ‘paeria.cat/cultura’ o al telèfon 973279356

Totes les activitats són gratuïtes però amb aforament limitat. Per aquesta raó, és necessari fer reserva prèvia ja sigui online, per a cada esdeveniment, al web www.paeria.cat/cultura, o bé via telefònica al 973 279 356 de dilluns a divendres d’11 a 13 hores.

tracking