SEGRE

L'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés, en cinemes el 30 de setembre

Una imatge del documental 'Eso que tú me das'.

Évole, sobre l'entrevista a Pau Donés: "Té molt més de vida que de mort"Producciones del Barrio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Eso que tú me das’, el documental dirigit per Jordi Évole i Ramón Lara que recull l’última entrevista de Pau Donés, s’estrenarà en cinemes aquest 30 de setembre. El film es va presentar al 23è Festival de Màlaga i és una conversa íntima i sincera que va tenir el guanyador de quatre Premis Ondas amb el vocalista de Jarabe de Palo, 15 dies abans de la seua mort. L’artista de Montanui va morir el passat 9 de juny, però, 20 dies abans de morir, va trucar Évole, amic seu, al qual li va proposar de tenir una xarrada gravada. 'Eso que tú me das’ és el resultat d’aquesta conversa. Un documental que mostra a una persona que va saber viure i morir apreciant la vida en la seua totalitat, d’algú que, arribat el moment de la veritat, no va voler anar-se’n sense deixar un últim testimoni d’agraïment.

La seua estrena en sales comercials arriba després d’haver tingut una calorosa acollida a Màlaga, amb comentaris molt positius de la crítica. A més, l’estrena en cinemes d’'Eso que tú me das’ tindrà també caràcter solidari, ja que part de la recaptació del documental anirà destinada a la investigació de la lluita contra el càncer.

'Eso que tú me das’, la durada del qual és de 65 minuts, és una producció de Producciones del Barrio juntament amb Atresmedia. Warners Bros. Pictures España és l’encarregada de distribuir el llargmetratge en sales comercials.

tracking