SEGRE

ESPECTACLES

Alpicat tanca amb èxit el seu festival de circ

Ni la covid ni el canvi de dades han impedit la celebració de la setena edició

Alpicat tanca amb èxit el seu festival de circ

Alpicat tanca amb èxit el seu festival de circLAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Res no pot amb Circ Picat. Ni el canvi de dates ni les restriccions derivades de la pandèmia han frenat la progressió del Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat, que avui diumenge tanca amb èxit la seva 7a edició, la més atípica de les celebrades fins ara.

La crisi sanitària s’ha deixat sentir des del primer dia a Circ Picat. Primer, amb un obligat canvi de dates, passant el certamen del juny al setembre.

Posteriorment, condicionant la programació del festival, ja que va ser impossible comptar amb formacions internacionals, i això es va traduir en un cartell integrat exclusivament per companyies catalanes. El que havia de ser un contratemps, però, s’ha aprofitat per posar en valor les companyies de casa nostra i ajudar-les, en la mesura del possible, a rebre una empenta en un moment tan complicat com l’actual.

Finalment, la pandèmia ha marcat l’espai on s’ha desenvolupat el festival, que normalment se celebrava per diferents escenaris d’Alpicat i que enguany ha centrat tota l’activitat en tres espais del Parc del Graó.

I, no cal dir-ho, la Covid-19 ha dictat tots els protocols que s’han seguit per tal d’oferir un festival segur per a tothom, des dels espectadors fins als artistes. És per aquest motiu que s’han implementat mesures de tota mena en aquest sentit: reserva/compra prèvia online d’entrades per als espectacles, aforaments reduïts, espais especialment adequats per tal de garantir la seguretat, instal·lació d’un punt d’accés amb gel hidroalcohòlic, obligatorietat de l’ús de la mascareta, distància social, sortides i entrades esglaonades i neteja i desinfecció prèvia i posterior dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

tracking