SEGRE

ART SOLIDARITAT

Perico Pastor subhasta dibuixos del confinament

Destinarà la recaptació a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i la residència Llar de Sant Josep

Una de les obres solidàries de Pastor, inspirades en la quarantena.

Una de les obres solidàries de Pastor, inspirades en la quarantena.PERICO PASTOR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista de la Seu d’Urgell Perico Pastor continua contribuint a pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19 i després que durant el confinament domiciliari regalés de forma virtual il·lustracions amb l’etiqueta #joemquedoacasaambPericoPastor, ara ho ha fet de forma física perquè la Fundació Sant Hospital de la Seu els subhasti i recapti els diners que, a parts iguals, seran repartits entre la mateixa fundació i la residència d’ancians Llar de Sant Josep, també de la Seu.

La iniciativa està en funcionament durant aquesta setmana i el preu de sortida de cada dibuix és de 100 euros. L’hospital de la capital de l’Alt Urgell subhasta un total de 15 dibuixos, dels quals 14 tenen unes mesures de 14,5 x 21 cm i un, el número 13, fa 16 x 22 cm.

L’artista lleidatà va crear les il·lustracions de forma altruista. Recreen situacions quotidianes durant els dies de confinament que es van viure en cases de la capital de l’Alt Urgell, la seua ciutat natal, però també van poder ser habituals en les de qualsevol altre punt de la geografia. L’ajuntament va fer l’encàrrec al pintor per ajudar a fer més suportable la quarantena i els va difondre a través de les xarxes. Totes les obres contenen “motius quotidians, lleugers, sense imatges que recordin hospitals o virus”, va explicar Pastor.

Dies abans, l’artista havia protagonitzat també de forma altruista el llançament virtual d’una altra col·lecció d’imatges, en aquest cas com a forma d’agraïment al treball dels qui van lluitar en primera línia contra el virus.

Per optar a un dels dibuixos cal enviar un correu a hospital@fsh.cat indicant el número de l’obra i l’import que s’ofereix. El termini per enviar les ofertes finalitza aquest diumenge a les 23.59 hores.

Els guanyadors es donaran a conèixer el dia 22.

Una de les obres solidàries de Pastor, inspirades en la quarantena.

Una de les obres solidàries de Pastor, inspirades en la quarantena.PERICO PASTOR

tracking