SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

El Musiquem Lleida!, amb actuacions a la plaça de la Llotja, Seu Vella i Santa Clara

Una de les actuacions del festival, l’any passat al pati de l’IEI.

Una de les actuacions del festival, l’any passat al pati de l’IEI.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El festival Musiquem Lleida! se celebrarà aquest any amb una versió especial, batejada com Delicatessen, el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre, amb 8 actuacions repartides en tres espais de la ciutat per controlar l’aforament: la plaça de la Llotja, els jardins del convent de Santa Clara i l’interior de la Seu Vella. Com sempre, els concerts seran gratuïts però caldrà reservar les entrades, a partir de demà ja al web www.coralshalom.cat/musiquem-lleida. Per compensar les limitacions de públic obligades per les restriccions per la pandèmia, Lleida TV emetrà en directe quatre concerts, dos dissabte i dos més diumenge. L’esdeveniment també podrà seguir-se en directe via streaming al mateix web.

L’organitzadora del certamen, la Coral Shalom, ha volgut mantenir així l’aposta per la música gratuïta al carrer, però en petit format. La Coral Shalom, protagonista cada any del concert de clausura, oferirà en aquesta ocasió el recital inaugural.

Altres actuacions aniran a càrrec de la pianista de Vilanova i la Geltrú Laura Farré, el bateria lleidatà Genís Bagés, el sextet de metal Sporadik Brass, la soprano alemanya Ulrike Haller, la soprano del cor del Teatro de la Zarzuela de Madrid Patricia Castro i el grup vocal de cant difònic MuOM.

tracking