SEGRE

MÚSICA FESTES

Lleida, sense Manel per la Covid

Un positiu a l'entorn de la banda provoca la cancel·lació del concert diumenge als Camps Elisis || Els substituiran els lleidatans Renaldo & Clara

Renaldo & Clara, amb Clara Viñals al capdavant, substituirà Manel.

Renaldo & Clara, amb Clara Viñals al capdavant, substituirà Manel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida va anunciar ahir la suspensió del concert del grup Manel previst per aquest diumenge als Camps Elisis a causa d’un cas positiu de coronavirus detectat les últimes hores a l’entorn de la banda barcelonina, cosa que ha obligat que tot l’equip faci la preceptiva quarantena, segons va informar Fina Estampa Produccions, l’oficina de management i contractació del grup. El concert era un dels plats forts del cartell de les Festes de la Tardor, amb la presentació dels temes de l’últim àlbum, Per la bona gent, el videoclip de la cançó del qual es va gravar en diversos escenaris de Lleida. La Paeria va comunicar que, encara que s’està treballant per trobar una futura data per al concert, es tornarà l’import íntegre de totes les entrades adquirides. Així, en un termini de quaranta-vuit hores, tots els compradors rebran el reintegrament a la targeta i/o el compte corrent associat. Si passat aquest termini no s’hagués rebut o davant de qualsevol incidència, els afectats poden dirigir-se al correu info@cooncert.com.

D’altra banda, la formació lleidatana Renaldo & Clara prendrà el relleu dels Manel aquest diumenge a les 21.00 h, també als Camps Elisis i amb entrada gratuïta amb reserva prèvia donat les limitacions d’aforament (latemporadalleida.com). El grup liderat per la cantant Clara Viñals presentarà els temes del seu nou treball discogràfic, L’amor fa calor, que precisament van llançar al mercat divendres passat.

També per a la Nit de Foc als Camps Elisis (demà), les Noces de Peronella i Ramon Berenguer IV a la Seu Vella (diumenge) o el Seguici a la plaça Sant Joan (dimarts).

Sense entrades ja en més del 50% de cites de les Festes de la Tardor

Les estrictes mesures de seguretat sanitària i reducció d’aforament per a les Festes de la Tardor de Lleida, a partir de demà divendres i fins dimarts que ve, han provocat que ja s’hagin esgotat les entrades per a més de la meitat dels actes i concerts. Ja s’ha penjat el cartell de complet per als Stay Homas (demà); Koers, Suu i El Fill del Mestre (dissabte) o Marcel Gros i Xiula (diumenge).

tracking