SEGRE

CINE FESTIVAL

Sant Sebastià premia Viggo Mortensen, que debuta com a director

Viggo Mortensen, ahir abans de rebre el premi Donostia.

Viggo Mortensen, ahir abans de rebre el premi Donostia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor nord-americà Viggo Mortensen, tres vegades nominat a l’Oscar, tenia previst rebre ahir a la nit el Premi Donostia del Festival de Sant Sebastià. Unes hores abans, va presentar el seu debut tardà com a director, Falling, un drama familiar que aborda temes com la memòria, la dificultat de comunicar-se i la cura de la gent gran.

L’actor, que des de fa anys viu a Madrid, va dir que “he tingut molta sort en la meua carrera, he pogut treballar amb molts directors importants i he encarnat papers molt bons, però per a la sort també cal preparar-se”.

Expulsen Eugène Green per no voler posar-se la mascareta a la projecció de la seua pel·lícula

Conegut pels seus papers a El Senyor dels Anells, El Capitán Alatriste, les pel·lícules de David Cronenberg Promeses de l’est o Una història de violència i més recentment per Captain fantastic o Green Book, Mortensen va recordar que “des de fa 38 anys que estic vinculat al cine, no conec cap altra vida”.

D’altra banda, el director nord-americà Eugène Green va ser expulsat del festival basc dimecres per negar-se a portar mascareta durant la projecció de la seua pel·lícula.

tracking