SEGRE

GUIA

Llibre d'autoajuda de la lleidatana Assumpció Salat

Psicòloga de les Oluges, presenta avui a Barcelona 'Namasté'

La psicòloga de les Oluges i autora del llibre ‘Namasté’, Assumpció Salat.

La psicòloga de les Oluges i autora del llibre ‘Namasté’, Assumpció Salat.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Assumpció Salat, educadora i psicòloga de les Oluges i que actualment viu a Barcelona, ha publicat el volum d’autoajuda Namasté (Amat Editorial). A les seues pàgines relata una tècnica que ha anat elaborant a partir de la pròpia experiència i que té per objectiu l’abandó de l’ego, la millora d’un mateix i també de les relacions amb els altres.

Namasté és una salutació oriental que es fa amb les mans al pit. En aquest sentit, Salat explica que fa anys va trobar un llibre d’un metge indi, Deepak Chopra, en el qual parlava de la tècnica namasté com a sistema d’ajuda per millorar la comunicació i la interacció amb els altres.

“Li dedicava tres línies, però a mi em van sorprendre molt, de forma que vaig voler posar-ho en pràctica a nivell personal i em va anar bé”, va explicar Salat. Com a psicòloga i investigadora fa més de 24 anys que es dedica a divulgar continguts de saviesa de vida en diferents organitzacions i empreses, treballant com a docent i impartint formació tant en l’àmbit públic com privat.

La publicació es presentarà a Barcelona avui dimarts a la Casa del Llibre i el proper dia 28, a la llibreria barcelonina Alibri. Aquest és el quart llibre de Salat.

tracking