SEGRE

La gira de comiat d'Extremoduro, el maig del 2021

El guitarrista i cantant d'Extremoduro, Robe Iniesta (esquerra), i Iñaki Antón durant un concert a Madrid.

El guitarrista i cantant d'Extremoduro, Robe Iniesta (esquerra), i Iñaki Antón durant un concert a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de molts mesos de silenci a l’espera de l’evolució de la pandèmia de covid-19, Extremoduro ha anunciat aquest dimecres que la seua esperada gira de comiat arrencarà finalment a València el proper mes de maig, concretament els dies 14 i 15, per després seguir camí per la resta d’Espanya.

Seran vuit en total les ciutats que podran disfrutar dels últims directes de la banda de Robe Iniesta, amb parades a Múrcia (La Fica, 21 i 22 de maig), Santiago de Compostel·la (Monde Do Gozo, 29 de maig) i la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid (Auditorio Miguel Ríos), l’única amb quatre concerts els dies 4 i 5 de juny i, com a rematada del "tour", el 30 i 31 de juliol.

Entre mitges, també passaran per Càceres (recinte firal, 12 de juny), Sevilla (Estadi La Cartuja, 19 de juny), Barcelona (Parc de Can Zam, 25 i 26 de juny) i Bilbao (Kobetamendi, 17 de juliol).

"Encara que de moment la situació no és gens encoratjadora, falten més de sis mesos perquè comenci la gira i confiem que aleshores pugui haver-se arreglat tot això", ha assenyalat Iniesta en unes declaracions recollides per la seua promotora. Segons aquesta, les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves dates. En el cas de ciutats amb més d’una actuació, es manté l’ordre en el qual figurés el concert per al qual es va adquirir el tiquet, de manera que els qui anessin a assistir al primer "xou" de Madrid (originalment el 5 de juny de 2020) podran assistir sense necessitat de canvis al primer de la nova fornada a la capital, el 4 de juny de 2021, i així successivament.

Estava previst que Extremoduro hagués iniciat el passat 15 de maig de 2020 aquesta gira final, però les restriccions derivades de la pandèmia van obligar a posposar-la primer a aquesta tardor i, finalment, a la primavera de 2021.

"Per treballar de la manera en què nosaltres hem treballat tant temps, és imprescindible tenir una compenetració molt especial. Ara, aquesta compenetració tan difícil d’aconseguir i mantenir, encara que existeix, no és la mateixa", van al·legar quan van anunciar el seu comiat, després de més de 30 anys d’exitosa carrera. Després del començament de l’estat d’alarma, el grup només va publicar un comunicat en el qual llançava un missatge de tranquil·litat als seus seguidors: "Tocarem per collons".

tracking