SEGRE

MÚSICA CLÀSSICA CATALANA

Èxit del Festival de Pasqua en streaming i per Lleida TV

El certamen culmina aquest cap de setmana amb quatre nous concerts

La pianista barcelonina Alba Ventura protagonitzarà diumenge el concert de clausura del festival.

La pianista barcelonina Alba Ventura protagonitzarà diumenge el concert de clausura del festival.RICARDO RÍOS/FESTIVAL DE PASQUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Pasqua de Cervera reprendrà avui la programació musical amb quatre nous concerts fins diumenge. El certamen de música clàssica catalana, que va començar el cap de setmana passat, va celebrar l’èxit de l’aposta aquest any per l’streaming i la retransmissió televisiva al no poder comptar amb públic per la pandèmia. Així, les primeres xifres apunten a centenars de connexions des de tot Catalunya als webs festivalpasqua.cat i segre.com en cadascun dels quatre primers concerts, i també milers d’espectadors que van seguir les retransmissions de Lleida TV, algunes en directe i altres en diferit. Avui a les 20.00 hores podrà seguir-se en directe a través dels dos webs el recital de la Coral Ginesta de Cervera, que interpretarà una selecció de motets (música sacra vocal) de Pau Casals i El Mirador, de Josep Vila, amb cançons tradicionals catalanes. Aquest concert podrà veure’s a Lleida TV demà a les 13.15 h.

El cartell de demà dissabte tindrà dos cites: a les 12.00 h (també en directe per Lleida TV), la mezzosoprano Mireia Pinto i el pianista Vladislav Bronevetzky, acompanyats per l’actriu Sílvia Bel, protagonitzaran un maridatge de música i poesia amb obres de Toldrà i poemes de Carner. A la tarda (20.00 h en directe i 22.00 h a Lleida TV), els espectadors podran gaudir de la integral de les sardanes de Pau Casals a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya. El festival acabarà diumenge amb un recital de piano d’Alba Ventura (12.15 h, també en viu a Lleida TV), que interpretarà peces d’Albéniz, Mozart i Antoni Soler.

tracking