SEGRE

Lourdes Toledo guanya el Premi Vallverdú d'assaig i Meritxell Cucurella-Jorba el Màrius Torres de poesia

Els Premis Literaris de Lleida reconeixen per primer cop dos dones en una mateixa edició i compten amb la mateixa dotació

Les guanyadores del 37è Premi d'assaig Josep Vallverdú i el 25è Premi de poesia Màrius Torres, Lourdes Toledo i Meritxell Cucurella-Jorba.

Les guanyadores del 37è Premi d'assaig Josep Vallverdú i el 25è Premi de poesia Màrius Torres, Lourdes Toledo i Meritxell Cucurella-Jorba.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Premis Literaris Lleida 2020 han anat a parar per primera vegada en una mateixa edició a dos dones. La periodista i escriptora valenciana Lourdes Toledo ha guanyat el 37è Premi d'assaig Josep Vallverdú amb 'La inquietud (Dietari 2018-2019)'.

D'altra banda, la poeta, dramaturga, traductora i dinamitzadora cultural anoienca resident a les Garrigues Meritxell Cucurella-Jorba ha estat distingida amb el 25è Premi de poesia Màrius Torres amb 'La volumetria del neguit'.

Els dos premis, convocats per l'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis ilerdencs, compten enguany amb la mateixa dotació econòmica de 9.000 euros cadascun. En aquesta edició, s'hi han presentat 78 originals.

Ampliarem la informació

tracking