SEGRE

MÚSICA AUDITORI ENRIC GRANADOS

Chano Domínguez inaugura avui el Jazz Tardor

Primer concert a Lleida de desescalada

Chano Domínguez i Mariola Membrives obriran avui el Jazz Tardor.

Chano Domínguez i Mariola Membrives obriran avui el Jazz Tardor.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre dies després de l’inici de la nova desescalada del tancament cultural per la pandèmia, Lleida acollirà avui la seua primera gran activitat musical amb un concert a l’Auditori Enric Granados, amb aforament limitat. I serà amb la presència d’una figura indiscutible, un referent universal del flamenc jazz: el pianista gadità Chano Domínguez, acompanyat per a l’ocasió per la cantant cordovesa Mariola Membrives.

El concert (20.00 hores, 19/16 euros) servirà també per inaugurar per fi l’actual edició del festival Jazz Tardor de Lleida, després que els dos anteriors recitals programats haguessin d’ajornar-se per l’últim confinament cultural. Chano Domínguez agermanarà el seu talent amb el de la prodigiosa veu de l’actriu i cantant Mariola Membrives, que s’apropia d’estils com el tango, el bolero o el jazz, aprofundint tots dos en un univers musical únic.

D’altra banda, val a recordar que Chano Domínguez ha estat nominat en diverses ocasions per als premis Grammy, va rebre aquest 2020 el Premio Nacional de las Músicas Actuales i ha participat, a més, en pel·lícules com Calle 54, Club de Reyes o Siempre hay un camino a la derecha.

tracking