SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Xarim Aresté obre avui la programació de l'Espai Orfeó

Carolina Blàvia tanca demà l'Interfado

El cantant de Flix Xarim Aresté actuarà avui a l’Espai Orfeó.

El cantant de Flix Xarim Aresté actuarà avui a l’Espai Orfeó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de l’aturada per les mesures restrictives en equipaments culturals a causa de la pandèmia, l’Espai Orfeó de Lleida reprendrà també aquest cap de setmana la seua programació musical, avui dissabte amb un recital a càrrec del cantautor de Flix Xarim Aresté i demà amb el concert de la lleidatana Carolina Blàvia, amb el qual l’octubre passat tenia previst clausurar el festival Interfado.

D’aquesta manera, en el marc del cicle Acústics, l’Espai Orfeó acollirà avui a les 19.30 hores (15 €/12 €) l’actuació de Xarim Aresté, que presenta els temes del seu últim treball discogràfic, Polinèsies, un àlbum que va rebre el 2018 el premi MIN de la música independent al millor disc d’aquell any en català.

Demà (19.00 h, 15 €/12 €), serà el torn de Carolina Blàvia, que presentarà un homenatge a la fadista portuguesa Amália Rodrigues (1920-1999) l’any en què es commemora el centenari del seu naixement. Acompanyada per Xavier Monge al piano i Francisco Javier Reyes al violí, Blàvia combinarà fados tradicionals i fado canção popularitzats per la cantant portuguesa i també alguns temes propis d’inspiració més fadista de l’àlbum que va publicar el 2018, Destino meu.

tracking