SEGRE

MÚSICA ARTISTES

Un concert de Xarim Aresté

El cantautor de Flix, ahir durant el concert.

El cantautor de Flix, ahir durant el concert.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Espai Orfeó de Lleida va ser un dels espais culturals que ahir a la tarda van recuperar la normalitat i van reprendre l’activitat musical. El cantautor de Flix Xarim Aresté va oferir un concert en el marc del cicle Acústics i en el qual va presentar els temes del seu últim treball discogràfic, Polinèsies, un àlbum que el 2018 va rebre el premi MIN de la música independent al millor disc d’aquell any en català.

Avui serà el torn de Carolina Blàvia, que presentarà un homenatge a la fadista portuguesa Amália Rodrigues (1920-1999), en l’any en què es commemora el centenari del seu naixement. Acompanyada per Xavier Monge al piano i Francisco Javier Reyes al violí, Blàvia combinarà fados tradicionals i fado canção popularitzats per la cantant portuguesa i també alguns temes propis d’inspiració més fadista de l’àlbum que va publicar el 2018.

Aquest concert estava previst a l’octubre per clausurar el festival Interfado però es va haver de suspendre. Òscar Enrech, director de la Fundació Orfeó Lleidatà, va afirmar fa uns dies a aquest diari que “necessitem tornar de nou a una certa normalitat i assistir a actes culturals”.

tracking