SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CONCURS

Convoquen el cinquè Premi Saó de Ponent de textos teatrals de petit format

Presentació ahir a l’IEI de la cinquena edició del premi teatral.

Presentació ahir a l’IEI de la cinquena edició del premi teatral.IEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida va acollir ahir la presentació de la cinquena edició del Premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format, dotat amb 5.000 euros i l’obra guanyadora del qual serà publicada per Pagès Editors. El concurs està obert a peces dramàtiques inèdites, en català i de temàtica lliure, amb un màxim de quatre actors. Els originals podran presentar-se fins al dia 15 de febrer.

L’acte va comptar amb la participació del director de l’IEI, Joan Josep Ardanuy; el regidor de Cultura de Mollerussa, Joan Ramon Domingo; Jaume Jovells, membre del jurat; i Francesc Pla, membre de Saó de Ponent, entitat que organitza aquest certamen literari amb el suport del consistori de la capital del Pla d’Urgell, la Diputació de Lleida i l’IEI.

Ardanuy va destacar la “proposta molt singular i diferent de totes” d’aquest premi d’escriptura teatral. El director de l’IEI va afirmar que “venim d’uns mesos molt durs, en què hem vist caure activitats que estaven molt consolidades i com les companyies han hagut de fer equilibris per reinventar-se, canviar formats i moure calendaris per mantenir la cultura al carrer, en definitiva, per no rendir-se”. Per això, va afegir que per a l’IEI “cada acte que fem és un triomf sobre la Covid”.

tracking