SEGRE

ART PROJECTE

Minguell ultima un nou mural de 100 metres quadrats

A l'església de Santa Coloma de Queralt

Josep Minguell, ahir al costat del mural que pinta a l’església de Santa Coloma de Queralt.

Josep Minguell, ahir al costat del mural que pinta a l’església de Santa Coloma de Queralt.JOAN FRANCESC AMIGÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista de Tàrrega Josep Minguell va presentar ahir el conjunt de pintures murals al fresc que porta a terme a la capella del Santíssim de l’església parroquial de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà).

L’obra, que Minguell preveu finalitzar en els propers dies, supera els 100 metres quadrats i ha suposat dos mesos de treball pinzell en mà, a banda de la tasca de preparació prèvia a la pintura. El de Santa Coloma de Queralt és el segon mural que ha pintat en plena pandèmia de la Covid-19. Durant el confinament domiciliari a la primavera, ja va estrenar un mural de 34 metres quadrats a l’ermita de Sant Eloi de Tàrrega. En aquesta nova obra, encarregada per l’arquebisbat de Tarragona, Minguell ha plasmat la imatge de santa Coloma màrtir, així com temes bíblics i elements del paisatge de la localitat.

L’artista va explicar que “la Covid ens ha obligat a passar més temps a casa i ens ha fet veure la importància dels espais interiors per a les nostres vides, espais que amb pintures recobren vida. En edificis com esglésies, la pintura al fresc aporta un gran intimisme”.

tracking