SEGRE

FESTIVAL PRESENTACIÓ

El Tradicionàrius programa 48 activitats de música folk

Des d'aquest dissabte i fins al 26 de març

Sabor de Gràcia, un dels grups del festival Tradicionàrius.

Sabor de Gràcia, un dels grups del festival Tradicionàrius.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 34 Festival Folk Internacional Tradicionàrius arrancarà aquest dissabte a Barcelona amb Ball d’Homenatge, a càrrec de Blanca Mostaza i Pau Benítez, i un concert d’Eliseo Parra i es desenvoluparà fins al 26 de març amb 48 activitats entorn de la música folk de manera presencial i telemàtica. Malgrat les restriccions de mobilitat, el Tradicionàrius proposa un total de 32 concerts i presentacions de discos, amb artistes com Pep Gimeno Botifarra, Biel Majoral, Sabor de Gràcia, Quartet Brossa, Luar Na Lubre, Corrandes són Corrandes, Maria Rodés, Laura Esparza i el duo Maria Arnal i Marcel Bagés.

Una de les grans accions d’aquesta nova edició seran els dos concerts al Palau de la Música Catalana, a càrrec de Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i Rodrigo Cuevas. També oferirà per segon any consecutiu un cicle de propostes de proximitat al CAT Tradicionàrius, amb artistes com Coloma Bertran, Pau Benítez i la Companyia Minimí.

El festival mantindrà l’aposta per la programació digital amb traDDigital, la plataforma de continguts folks en línia del Centre Artesà Tradicionàrius.

tracking