SEGRE

Netflix anuncia més de 70 títols el 2021 plens d'estrelles de Hollywood

Netflix.

Netflix.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix ha presentat un avenç de les seues estrenes de cinema per a 2021, més de 70 títols que inclouen tots els gèneres i que inclouen fitxatges d’estrelles de Hollywood com Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jean Claude Van Damme o Amy Adams. "Don't look Up", d’Adam Kay, encapçala l’extens llistat amb un repartiment que inclou Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence i Timothée Chalamet, acompanyats per estrelles del pop internacionals com Ariana Grande i Kid Cudi.

Hi ha thrillers d’acció com "Red Notice", protagonitzat per Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds, i "Ejército de los muertos", dirigit per Zack Snyder.

Més adrenalina amb "Kate" protagonitzada per Mary Elizabeth Winstead; "The Last Mercenary" protagonitzada per Jean-Claude Van Damme; "Sweet Girl" amb Jason Momoa, i "O2" dirigida per Alexandre Aja i protagonitzada per Mélanie Laurent.

Chris Hemsworth lidera el repartiment de "Escape From Spiderhead" que s’endinsa en la ciència-ficció igual com "A descubierto".

Altres estrenes com la trilogia "Fear Street" y "Night Teeth" passen de l’acció al terror.

Netflix fa menció a part, en un comunicat difós avui, a les històries dirigides i protagonitzades per dones, com "Bruised" primera pel·lícula dirigida per Halle Berry i també protagonitzada per ella; el thriller protagonitzat per Amy Adams "La mujer de la ventana", o "Moxie" dirigida i produïda per Amy Poehler.

La llista segueix amb "Beauty" protagonitzada per Niecy Nash i Aleyse Shannon "The last letter from your lover" dirigida per Augustine Frizzel i protagonitzada per Felicity Jones, basada en la novel·la de JoJo Moyes; la comèdia "Thunder Force", en la que Melissa McCarthy i Octavia Spencer es converteixen en superheroïnes, o la inquietant "Distancia de rescate" escrita i dirigida per Claudia Llosa i protagonitzada per María Valverde i Dolores Fonzi.

Idris Elba protagonitza el western "The Harder They Fall" produït per Jay Z; Priyanka Chopra el drama "Tigre blanco"; i Kelvin Harrison Jr. el drama legal "Monster".

Altres estrenes van dirigides als més cinèfils, com "Malcolm & Marie" dirigida per Sam Levinson i protagonitzada per Zendaya i John David Washington; el ja anunciat biopic de Marilyn Monroe "Blonde" encarnat per Ana de Armas i produït per Brad Pitt, o "The Hand of God" escrita i dirigida per Paolo Sorrentino.

El públic més jove podrà continuar gaudint de títols ja coneguts com "The Kissing Booth 3" protagonitzada per Joey King i Jacob Elordi, i "A todos los chicos que me enamoré: Para siempre" amb Lana Condor i Noah Centineo.

Quant a les produccions espanyoles, destaquen les comèdies romàntiques "Fuimos canciones" dirigida per Juana Macías i protagonitzada per María Valverde i Álex González, i "Loco por ella" dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada per Álvaro Cervantes i Susana Abaitua.

El thriller dirigit per Lluís Quílez i protagonitzat per Javier Gutiérrez i Karra Elejalde "Bajocero", la comèdia nadalenca "A mil kilómetros de Navidad", dirigida per Álvaro Fernández Armero i protagonitzada per Tamar Novas i l’acció adrenalínica de "XTREMO" amb Teo García, Óscar Jaenada, Óscar Casas, Andrea Duro i Sergio Peris-Mencheta.

Netflix també destaca el nou especial de comèdia "Odio" de Dani Rovira, en el qual l’actor aporta la seua visió sense filtres sobre l’ésser humà en aquests temps.

tracking