SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

El 'Tàrrega Sona' 2021, amb vuit concerts fins a l'abril

El cantautor valencià Feliu Ventura obrirà el cicle el dia 23 || Pau Riba, Renaldo & Clara i Carolina Blàvia, altres propostes

Feliu Ventura presentarà l’últim disc, ‘Convocatòria’.

Feliu Ventura presentarà l’últim disc, ‘Convocatòria’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor valencià Feliu Ventura obrirà el proper 23 de gener (20.00 h, 5 euros) una nova edició del cicle de concerts Tàrrega Sona, impulsat per la regidoria de Cultura de la capital de l’Urgell, amb el qual s’iniciarà un programa en què fins al mes d’abril confluiran concerts de cançó d’autor, pop-rock, soul, jazz, fado i clàssica. L’ajuntament va expressar en un comunicat que “Tàrrega ofereix així una vegada més el seu suport a la cultura, sector severament colpejat per la pandèmia”. Ventura actuarà al Teatre Ateneu (seu de tots els concerts), on presentarà les cançons del seu últim treball, Convocatòria. Aquest recital s’havia de celebrar el mes de novembre passat en el marc del Correllengua, però es va ajornar pel coronavirus.

El Tàrrega Sona seguirà el 6 de febrer (20.00, 10 €) amb el grup de solul Koko-Jean & The Tonics, també amb els temes del seu nou disc, Please, Mr. Milton, en una actuació en la qual comptaran també com a artista convidat amb el prestigiós saxofonista Dani Nel·lo. La vetllada es completarà amb l’actuació del duo de Tàrrega A-Rítmiks, integrat pel ballarí de claqué Jofre Costa i el percussionista Gerard Muntané.

El cicle musical ha programat propostes de pop, rock, cançó d’autor, jazz, clàssica i fado

El rock i la cançó d’autor seran protagonistes el 28 de febrer (19.00, 10 euros) amb tot un clàssic, Pau Riba & De Mortimers. La programació seguirà el 14 de març (19.00, 5 euros) amb la guitarrista de Guissona Maria Ribera Gibal, que presentarà un concert pedagògic en homenatge al mestre lleidatà Emili Pujol. El 2018 va publicar un disc de tribut al prestigiós músic de la Granadella, al qual també va dedicar la tesi doctoral, guardonada amb un premi Sant Jordi 2019 de l’Institut d’Estudis Catalans.

El públic familiar tindrà un espai al cartell del Tàrrega Sona el 28 de març amb un doble concert (17.00 i 18.30, 5 euros) de la Cia. Pels Més Menuts, una formació que adapta per als més petits fragments de musicals populars com El rei Lleó, Mar i cel o West Side Story. El 10 d’abril (20.00, 10 euros) serà el torn de la banda lleidatana de pop Renaldo & Clara, liderada per la cantant Clara Viñals, també amb nou àlbum, L’amor fa calor.

Finalment, el cicle Tàrrega Sona 2021 conclourà el 17 d’abril (20.00, 10 euros) amb el jazz de Txema Riera Quartet i les cançons de fado de la lleidatana Carolina Blàvia.

Les entrades (amb localitats a cinc euros per a menors de divuit anys) poden adquirir-se a la pàgina web culturatarrega.cat i a La Botiga del Museu Comarcal.

tracking