SEGRE

UNIVERSITAT ALFONS DE BORJA

Alumni UdL ajorna per segona vegada el seu premi

El guardó reconeix aquest any els metges i les infermeres de Lleida || L'acte d'entrega estava previst per demà

Acte d’entrega de l’última edició dels premis d’Alumni.

Acte d’entrega de l’última edició dels premis d’Alumni.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’augment de casos de coronavirus ha obligat a ajornar, per segona vegada, l’acte d’entrega del Premi Alfons de Borja amb el qual l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida distingirà el Col·legi de Metges i el Col·legi d’Infermeres de Lleida. La cerimònia, que al principi es va programar per al 23 de novembre, havia de celebrar-se demà, malgrat que les noves restriccions sanitàries han obligat Alumni UdL a posposar l’acte sine die.

El Premi Alfons de Borja elegia en aquesta edició “el compromís personal i la vàlua professional dels metges i infermeres que presten els seus serveis en tots els àmbits sanitaris i assistencials en la lluita per a la prevenció i l’atenció als pacients durant la pandèmia de la Covid-19, en l’àmbit de la província de Lleida”. De forma excepcional, el guardó s’entregarà a cadascun dels dos col·legis que agrupen la majoria d’aquests professionals, tant del sector públic com del privat.

La cerimònia havia de celebrar-se el 23 de novembre del 2020, però la pandèmia la va retardar

El premi que atorga Alumni UdL està patrocinat pel Grup SEGRE i el Banc Santander i en edicions anteriors ha reconegut la tasca del director del Vall d’Hebron Institut de Recerca, Joan Xavier Comella; el piragüista Saül Craviotto, o Antoni Brufau, de Repsol, entre d’altres.

Amb el nom d’Alfons de Borja, que a finals del segle XIV va ser estudiant de l’Estudi General, posteriorment professor i canonge de la Seu Vella i que va acabar convertint-se el 1455 en Calixt III, el primer papa Borja, els premis valoren aquelles persones o institucions que amb el seu treball han contribuït al desenvolupament humà i social de la seua comunitat, valent-se de valors com la igualtat, la justícia, el rigor i l’excel·lència.

tracking