SEGRE

FiraTàrrega manté l'activitat professional amb la Llotja en Línia

El 28 de gener acollirà la segona jornada digital amb la presentació de diferents propostes d'interès per al sector

Una edició anterior de la Llotja professional de FiraTàrrega.

Una edició anterior de la Llotja professional de FiraTàrrega.MARTÍ BERENGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llotja en Línia de FiraTàrrega continua oferint activitat i continguts professionals i treballant per mantenir el sector de les arts escèniques connectat i informat. El certamen va posar en marxa aquesta plataforma digital permanent arran de la transformació de l'edició del 2020 per la pandèmia i ja compta amb 920 subscriptors d'arreu del món i 260 projectes artístics i professionals.

Així, la plataforma digital de FiraTàrrega Pro Catalan Arts acollirà el 28 de gener una segona jornada virtual, després de l'activitat programada el 9 i 10 de setembre del 2020. La primera de les activitats serà la presentació del Projecte laboratori de segmentació de la comunitat de FiraTàrrega, sobre els perfils de la comunitat professional de La Llotja en Línia elaborat per la consultora Teknecultura, a càrrec del seu director Ferran López.

En segon lloc, tindrà lloc la presentació del 'Mapa de las artes de calle', el primer mapa interactiu de les arts de carrer a l'Estat, elaborat per l'associació PATEA. Els responsables de la seva creació mostraran el mapa i explicaran com usar-lo i com formar-ne part.

També està prevista la presentació en format breu de sis projectes artístics a càrrec de les companyies Cia. Elena Martinell, Els Pirates Teatre, Ino Kollektiv, Hika Teatroa, Humanhood i Animal Religion. Per tancar la jornada, es connectarà amb el coordinador de la xarxa Circostrada, Stéphane Segreto-Aguilar, que farà un avanç de l'activitat de la nova plataforma Perform Europe per a la mobilitat cultural digital i presencial sostenible que es presenta aquell mateix dia.

Durant el 2021, la Llotja en Línia té previst organitzar diverses trobades digitals que complementaran les activitats professionals presencials que es reprendran en el marc del Circuit Nòmada i del projecte europeu (Un)Common Spaces-InSitu del qual forma part FiraTàrrega.

En l'àmbit artístic, FiraTàrrega acull també aquesta setmana una residència artística vinculada al programa de Suport a la Creació. En concret, es tracta de la companyia Kamchàtka que s'estarà a Tàrrega entre el 23 i el 30 de gener per completar el procés de producció del seu espectacle de carrer 'Alter', que es podrà veure a la programació de FiraTàrrega 2021. Des del certamen treballen per tal que aquesta companyia pugui oferir un assaig obert a la ciutadania com a culminació d'aquesta residència artística.

La Llotja en Línia és una iniciativa de FiraTàrrega amb el suport de Catalan Arts - Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) un punt de trobada renovat per al sector, un mercat virtual que transcendeix el temps i l'espai per donar servei més enllà dels dies de Fira i en l’àmbit global

tracking