SEGRE

Cultura

Jordi Sànchez, 'Lopes' de 'Plats Bruts', hospitalitzat per covid

Sànchez està evolucionant favorablement" i la seua família espera "poder informar molt aviat de la seua total recuperació".

Jordi Sánchez, el popular majorista de

Jordi Sánchez, el popular majorista de "LQSA" , hospitalitzat per covidEFE/Kiko Huesca/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor i autor teatral Jordi Sànchez, famós pel seu paper de "Lopes" en la sèrie de TV3 "Plats Bruts" i, posteriorment com Antonio Recio en "La que se avecina", està hospitalitzat per covid i "evoluciona favorablement", segons ha informat aquest dissabte la seua família en xarxes socials.

En una publicació en la que demana "el màxim respecte i privacitat a l’actor", assenyala que "després que hagi estat hospitalitzat per covid-19, Jordi està evolucionant favorablement" i espera "poder informar molt aviat de la seua total recuperació".

Sánchez (Barcelona, 1964) va celebrar la setmana passada, també en RRSS, l’estrena ahir divendres de l’obra que ha escrit juntament amb Pep Anton Gómez, "Asesinos todos", en el Teatro Reina Victoria de Madrid i que està protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elsa Matilla i Ángel Bru.

Conegut pel gran públic gràcies al seu paper com el majorista de peix Antonio Recio en "La que se avecina", que va ja per la seua dotzena temporada, Sánchez també destaca pel seu treball|feina com a autor teatral amb obres com "Krámpck", Premi Max el 2003.

També ha treballat en el cine amb pel·lícules com "Señor, dame paciencia, Cuerpo de Élite" o "Si yo fuera rico".

A més, el 10 de març surt a la venda el seu últim llibre "Ningú no és normal" (Planeta de Llibres", en el qual amb humor i un punt d’acidesa retrata el seu món professional.

tracking