SEGRE

El Museu de Lleida entregarà una part de les obres a Barbastre aquest dilluns

Es tracta de peces en dipòsit, mentre que per a la resta presentarà un pla de lliurament en els "propers dies"

Façana del Museu de Lleida

Façana del Museu de LleidaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consorci del Museu de Lleida ha anunciat aquest dilluns que ha comunicat al jutjat de guàrdia l'entrega avui mateix al Museu Diocesà de Barbastre d'una part de les obres de la Franja en litigi. Segons el museu lleidatà, es tracta de peces en dipòsit i els "propers dies" presentarà un pla de lliurament de la resta de les 111 obres "tot tenint en compte la resolució del concurs de manipulació, d’embalatge i trasllat de les obres per part de l’empresa adjudicatària del concurs convocat pel Museu de Lleida".

El consorci del Museu ha pres aquesta decisió mentre espera un aclariment "de les contradiccions en les comunicacions judicials que fan relació a aquesta execució, encara en període d’al·legacions", després que divendres, durant unes hores, semblava que es paralitzava l’ordre, i el Tribunal Superior de Justícia d’Aragó precisés a mitja tarda que el termini continuava vigent, alhora que va afegir que, en cas d’incomplir-se, podia adoptar “mesures”.

Des del Museu de Lleida denuncien i lamenten "l’evident instrumentalització del TSJA, tenint en compte terminis establerts, les contradiccions no resoltes i la indefensió que això suposa per les administracions consorciades".

Ampliarem la informació

tracking