SEGRE

MÚSICA PROJECTE

Love of Lesbian, davant de 5.000 persones sense distància social

Concert de 'prova', el 27 de març al Palau Sant Jordi

La plataforma Festivals per la Cultura Segura va presentar ahir aquest concert a l’Estadi de Montjuïc.

La plataforma Festivals per la Cultura Segura va presentar ahir aquest concert a l’Estadi de Montjuïc.CONSELLERIA DE CULTURA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grans festivals de música de Catalunya organitzaran un concert pilot el 27 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona de la banda Love of Lesbian, amb fins a 5.000 assistents, sense distància social i amb proves d’antígens. És “el segon pas” del sector cap a la represa de l’activitat després de l’assaig del desembre a la Sala Apolo.

El públic se sotmetrà el mateix dia a proves d’antígens en espais de les sales Apolo, Luz de Gas i Razzmatazz. Els negatius podran assistir al concert, amb mascareta FFP2. “Avui comencem la remuntada”, va proclamar el director del Cruïlla, un dels festivals implicats, juntament amb el Vida, Sónar, Canet Rock i Primavera Sound i amb la col·laboració del Govern i l’Hospital Germans Trias. La pista del Sant Jordi estarà “sectorialitzada” i s’evitaran aglomeracions a l’entrada i la sortida.

Els espectadors seran del Barcelonès, si no hi ha canvis en l’actual confinament comarcal abans del dia 27. L’entrada en cap cas no servirà de salconduit per eludir aquesta restricció.

En la presentació de la plataforma Festivals per a la Cultura Segura van participar també les conselleres de Salut i de Cultura, Alba Vergés i Àngels Ponsa, respectivament, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Vergés “va saludar” la iniciativa, però va insistir a demanar “prudència”.

Ponsa va dir que aquest projecte “és part de la solució postpandèmica” i que ajuda a “veure la llum al final del túnel”. A més, va treure pit per una iniciativa que situa Catalunya “en el marc mundial” i referent de la gestió cultural durant la pandèmia. El concert i tot el que l’envolta tindrà un cost de 200.000 euros, dels quals entre 80.000 i 90.000 euros es finançaran amb la venda d’entrades.

tracking