SEGRE

LITERATURA CERTAMEN

Lleida recupera el festival de poesia amb homenatges a Joan Margarit i Joan Barceló

L’alcalde de Lleida va presentar ahir la programació del festival.

L’alcalde de Lleida va presentar ahir la programació del festival.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida reprendrà el festival de poesia que es va cancel·lar l’any passat a causa de la Covid-19. Sota el nom Poesia Lleida 2021, l’alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, va presentar ahir a la sala Alfred Perenya el programa d’aquesta edició, que s’allargarà des del 17 fins al 19 de març, i que tindrà un format tant presencial com virtual retransmès en streaming. També està previst commemorar el Dia Internacional de la Poesia, el 21 de març, amb la publicació a través de les xarxes socials –des del perfil de Paeria i altres institucions– de poemes i altres textos.

Entre els actes més destacats es troben No es perd el senyal (dia 17 a les 20.15 h, sala 1 del Teatre de l’Escorxador), en el qual es retrà homenatge a Joan Margarit; Barceló, marxant d’estels (dia 18 a les 19.10 h, sala 2 del Teatre de l’Escorxador), en la qual es commemorarà l’Any Joan Barceló el 2020, i Ple de ma vida ser tanta, que tancarà el festival i en el qual Txema Martínez recitarà alguns poemes de la seua obra Maria, guanyadora del Premi de Poesia dels Jocs Florals de Barcelona 2020.

Les entrades són gratuïtes i amb reserva prèvia a la pàgina web www.poesialleida2021.paeria.cat, on pot consultar-se tota la programació completa.

tracking