SEGRE

Robe Iniesta: "Vaig dir que tocaríem per collons, però ara ja no n'estic tan segur"

Extremoduro ha tornat a suspendre la seua gira de comiat

Els líders d'Extremoduro, Robe Iniesta (esquerra) i Iñaki Antón, durant la roda de premsa.

Els líders d'Extremoduro, Robe Iniesta (esquerra) i Iñaki Antón, durant la roda de premsa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Extremoduro ha anunciat un nou ajornament de la seua gira de comiat, que tenia previst recalar a vuit ciutats espanyoles. "Vaig dir que tocaríem per collons, però ara ja no estic tan segur. De moment, l’únic segur és que aquest any no pot ser", ha afirmat Robe Iniesta en un comunicat. Iniesta ha recordat que la gira s’ha ajornat ja dos vegades, primer a la tardor de 2020 i després a la primavera de 2021. Així, ha subratllat que "no té sentit" tornar a posar dates per a 2022 sense tenir la més mínima seguretat que es vagi a poder fer.

"No en queda cap altra que adaptar-se i fer un altre tipus d’espectacles més conforme amb la situació que estem travessant. I quan tot s’arregli, reprogramarem la gira si és que aleshores encara continua tenint algun sentit", ha assenyalat.

Respecte a les entrades, Iniesta ha assenyalat que el grup confia que l’empresa promotora, Live Nation, "no posi cap problema" per recuperar l’import íntegre.

Així mateix, el músic ha anunciat que aquesta primavera veurà la llum el seu nou treball en solitari.

"Tinc guardat en un calaix un disc de Robe. La idea era treure'l després de la gira d’Extremoduro. O sigui, que l’hauríem d’haver tret l’octubre de l’any passat. Fins quan el deixarem guardat, un altre any o qui sap si més encara? No puc fer això. No puc seguir parat indefinidament fins que ens deixin fer concerts de trenta mil persones", ha agregat.

D’aquesta forma, Iniesta ha defensat la necessitat d’"adaptar"-se i fer concerts més petits que compleixin la normativa que imposa la COVID-19.

"Estant així les coses, traurem el disc aquesta primavera i començarem a fer concerts de Robe a la tardor i continuarem tocant durant l’any que ve", ha conclòs.

tracking