SEGRE

CULTURA

Salamandra i Estrella Polar publicaran el nou llibre infantil de J.K.Rowling a l'octubre

productora y guionista británica J.K. Rowling

Salamandra i Estrella Polar publicaran el nou llibre infantil de J.K.Rowling a l'octubreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les editorials Salamandra --en castellà-- i Estrella Polar --en català-- publicaran 'El porquet de Nadal’, el nou llibre infantil de l’autora de la saga Harry Potter, J.K. Rowling, el 13 d’octubre.

En sengles comunicats, ambdós segells han descrit el llibre, dirigit a nens majors de 8 anys, com "una aventura commovedora i apassionant sobre l’amor d’un nen pel seu joguet més preuat i fins on és capaç d’arribar per recuperar-la".

Es tracta de la primera novel·la infantil de Rowling des que va entregar l’últim volum de la història del mag Harry Potter, que la va catapultar a l’èxit, si bé va publicar el conte 'L’ickabog' per entregues a Internet durant el confinament per la pandèmia de Covid-19.

El llibre contindrà nou làmines en blanc i negre de l’il·lustrador Jim Field i una sobrecoberta a tot color, el disseny del qual es revelarà en els propers mesos.

Es publicarà simultàniament en anglès al Regne Unit, Austràlia, Nova Zelanda, Irlanda, l’Índia, els Estats Units i el Canadà, i es traduirà a més de vint idiomes a través d’editorials de tot el món, la qual cosa Salamandra i Estrella Polar han qualificat de "llançament global".

tracking