SEGRE

EDUCACIÓ PROGRAMACIÓ

La Universitat d'Estiu de la UdL repetirà format virtual

Oferta de 46 cursos, entre el 28 de juny i el 4 de setembre || En preveu 8 de forma presencial si ho permet la situació sanitària

Curs d’estiu de la UdL el 2019 al jaciment de Gebut.

Curs d’estiu de la UdL el 2019 al jaciment de Gebut.GIP-UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició d’aquest any de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL), entre el 28 de juny i el 4 de setembre, repetirà format virtual com l’any passat per la pandèmia. Així, dels 46 cursos que s’han programat, 38 es podran seguir online a través del campus virtual de la UdL, i vuit, amb activitats previstes a l’aire lliure, es podran cursar en principi de forma presencial, sempre que ho permeti la situació sanitària.

Es tracta dels cursos que s’impartiran a Isil (Recursos pedagògics per atansar l’escola al medi natural), Alcoletge (Intervenció assistida amb animals i Dona i política), Agramunt (Art i territori), Tremp (Història de la indústria i del comerç a Catalunya), Solsona (Acadèmia Internacional de Música), el Pont de Suert (Enher, 75 anys d’impacte), i Arbeca i Soses (Excavacions als jaciments dels Vilars i Gebut).

L’àmplia oferta de cursos d’art i humanitats, ciència i tecnologia, dret, economia, política, societat, informàtica, ensenyament, medi ambient, salut i alimentació i literatura i llengua està oberta a tota la ciutadania. Les inscripcions seran a partir del 17 de maig a estiu@udl.cat o al telèfon 973 703 390.

El projecte CopyrightLY busca posar en marxa un mecanisme que faciliti associar els autors a les seues creacions a les xarxes socials, amb diversos sistemes perquè puguin monetitzar els seus continguts.

Creen una app per gestionar els drets d’autor a internet Investigadors de la Universitat de Lleida estan desenvolupant una aplicació descentralitzada per facilitar la gestió dels drets d’autor a les xarxes socials. El projecte CopyrightLY, encapçalat per membres del Grup de Recerca en Interacció Persona-Ordinador i Integració de Dades (GRIHO) de la UdL, és un dels divuit seleccionats d’entre cent trenta-set propostes presentades al programa Ontochain, finançat per la Comissió Europea amb 4,2 milions d’euros en el marc de la iniciativa Next Generation Internet.

tracking