SEGRE

La companyia lleidatana Campi Qui Pugui, Premi de la Crítica al millor espectacle familiar

Per l'obra 'Camí a l'escola'

Imatge de l'espectacle “Camí a l'escola” de la companyia Campi Qui Pugui

Imatge de l'espectacle “Camí a l'escola” de la companyia Campi Qui PuguiBlanca Martínez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia lleidatana Campi Qui Pugui ha guanyat aquest dilluns els XXIII Premis de la Crítica d’arts escèniques en la categoria de Millor espectacle familiar amb “Camí a l’escola”. Els guanyadors de les 25 categories i els reconeixements especials s'han donat a conèixer en una gala a la sala Villarroel de Barcelona.

En aquesta edició les companyies nominades a la categoria de millor espectacle de teatre familiar han estat la companyia Igualadina “Farres Brothers” i dues companyies lleidatanes: La Baldufa amb el seu espectacle “La Faula de l’Esquirol” i la companyia Campi Qui Pugui per “Camí a l’escola”, espectacle que ha resultat guardonat com a guanyador

Els Premis de la Crítica –des del 2015 Premis de la Crítica d’Arts Escèniques– s’atorguen per donar suport i difondre l’excel·lència de les arts escèniques a Catalunya (teatre, dansa, arts de carrer, teatre familiar i per a joves). Reconeixen els professionals i les produccions de les arts escèniques que durant l’any natural anterior hagin estat especialment valorats per la crítica.

La companyia Campi Qui Pugui, nominada per primera vegada a aquests premis, ha sortit guardonada amb un espectacle que segons la crítica destaca per la seva “bellesa i harmonia” i que s’inspira en el documental francès sota el mateix nom en què es mostra el camí ple d’obstacles de tres germanes que van a l’escola. Una peça sobra la capacitat de superació i la vitalitat de tres nenes.

tracking