SEGRE

MÚSICA ESTRENES

El grup I-nuits publica el seu primer disc

El treball de la formació de Sidamon conté cinc temes propis

El grup de Sidamon presenta el seu primer treball amb temes propis escrits en català.

El grup de Sidamon presenta el seu primer treball amb temes propis escrits en català.I-NUITS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de pop rock alternatiu de Sidamon I-nuits publica avui el seu primer treball discogràfic amb temes propis cantats en català titulat Em rebel·lo, del qual el grup ja va avançar una de les seues cançons el passat 29 d’abril, Les dones del carrer, que acumula mig miler de reproduccions a YouTube.

La banda del Pla d’Urgell va compondre els temes d’aquest treball en l’últim mig any aprofitant l’aturada forçada que van patir els concerts a causa de la pandèmia.

D’aquesta manera, I-nuits fa el salt al terreny de les cançons pròpies després d’iniciar-se com a banda de versions de pop rock alternatiu. L’EP compta amb cinc cançons: Així és fàcil, Les flors del meu jardí, Mirall endins, Les dones del carrer i Em rebel·lo, que dona el nom al disc.

La banda presentarà el disc diumenge vinent, 16 de maig, a Bellvís en el marc d’un concert vermut i més endavant tenen previst fer-ho en altres municipis de la província de Lleida, com per exemple a Penelles o la localitat originària del grup, Sidamon.

tracking