SEGRE

MÚSICA CONCERTS

L'OJC s'atansa als barris de Lleida

Oferiran vuit actuacions gratuïtes en diversos centres cívics de la ciutat || Pardinyes i Balàfia inauguraran el circuit demà a les 18.00 i a les 19.30 h

El director de l’OJC, Alfons Reverté, entre els regidors de Cultura i de Participació Ciutadana.

El director de l’OJC, Alfons Reverté, entre els regidors de Cultura i de Participació Ciutadana.AJUNTAMENT DE LLEIDA

Creat:

Actualitzat:

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC) iniciarà demà un cicle de vuit concerts en quatre dies distribuïts per diferents barris de Lleida amb l’objectiu d’atansar la música simfònica a la ciutadania de la capital del Segrià. Els centres cívics dels barris de Pardinyes (18.00 h) i Balàfia (19.30 h) seran els encarregats d’obrir el Cicle de Cambra demà amb l’actuació del duet Dos de Lis.

La següent actuació, del Trio Cordes de Ponent, serà el 12 de juny a la Bordeta (18.00 h) i Magraners (19.30 h), el 19 de juny actuarà el Quartet Amoenus al Centre Cívic l’Ereta (18.00 h) i a la Mariola (19.30 h) i el 17 de juliol finalitzarà el cicle de concerts en els espais municipals de Cappont (18.00 h) i el Secà (19.30 h) amb l’actuació del duet Mateu Soler.

Els regidors de Cultura, Jaume Rutllant, i de Participació Ciutadana, Elena Ferre, van coincidir a assenyalar que “aquest cicle de concerts és l’inici d’una bona sintonia i treball transversal entre les dos regidories que ens portaran, a partir d’ara, a atansar moltes altres mostres culturals als barris”. Per la seua part, el director de l’OJC, Alfons Reverté, va destacar que “volem canviar la idea que la música de cambra i simfònica té un públic determinat. El nostre objectiu és que aquella gent que, per diferents motius no vindria a l’Auditori, pugui acompanyar-nos a través d’aquesta proposta”.

A fi de complir totes les mesures i els protocols sanitaris, els concerts tindran un aforament limitat, en funció del de cada centre cívic, i les entrades, gratuïtes, podran reservar-se quinze dies abans de cada concert a la pàgina web de de l’ajuntament de Lleida.

tracking