SEGRE

CULTURA

Robert De Niro té un accident durant el rodatge de la nova pel·lícula de Martin Scorsese

Robert De Niro en ple anunci.

Robert De Niro en ple anunci.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert De Niro està immers en el rodatge de 'Killers of the Flower Moon', la nova pel·lícula de Martin Scorsese. L’enregistrament està tenint lloc a Oklahoma, on l’actor ha tingut un accident que li ha provocat ferides a una cama i li ha obligat a abandonar la filmació.

Según informa TMZ, l’incident no va tenir lloc en el set, sinó durant el temps lliure de l’intèrpret, que al film comparteix protagonisme amb Leonardo DiCaprio i Jesse Plemons. De moment no es coneix la gravetat de les seues ferides.

"Va prendre un vol dijous a la nit amb destinació a la seua casa a la ciutat de Nova York i planeja veure un metge divendres", assenyala TMZ.

"Quant a si es retardarà la producció, una font propera a De Niro afirma que l’actor ja estava planejant anar-se’n a casa des de fa setmanes, però una font de producció assenyala que als membres de l’equip els van donar el divendres lliure a causa de la lesió, així que és possible que a De Niro encara li quedessin un parell d’escenes per rodar," afegeix el web.

Basada en el llibre 'Els assassins de la lluna de les flors: Els crims a la nació Osage i el naixement de l’FBI', escrit per David Grann, cinta està ambientada en la dècada de 1920 a Oklahoma i narra els assassinats de la comunitat indígena Osage per interessos peltroleros.

Una sèrie de crims brutals que es van conèixer en la premsa com el Regnat del Terror en el marc de la qual es va confirmar l’assassinat o la desaparició de més de 60 persones entre 1921 i 1926 i la investigació dels quals va incloure la primera operació encoberta realitzada per l’agència que, anys més tard, es convertiria en l’FBI.

El rodatge s’està duent a terme a Pawhuska, Oklahoma, a la regió nord-est de l’estat i els seus voltants. Amb guió escrit per Eric Roth ('Forrest Gump', 'El curiós cas de Benjamin Button') i el mateix Scorsese; la fotografia va a càrrec de Rodrigo Prieto, director de la fotografia de 'L’irlandès; el disseny de producció el firma Jack Fisk, habitual col·laborador de Terrence Malick, el qual col·labora per primera vegada amb Scorsese. Robbie Robertson compon la música original, sent l’habitual compositor del cineasta neoyorkino, en firmar les bandes sonores de títols com a 'Toro salvatge', 'Casino' o 'Infiltrats’.

Juntament amb DiCaprio, Plemons i De Niro, completen el repartiment Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepher i Sturgill Simpson, entre altres.

tracking