SEGRE

MUSICA ACTIVITATS

Cervera traurà de nou els pianos al carrer per al públic

'El Maria Canals porta cua', divendres

Recital del Conservatori de Cervera dissabte passat a Ponts.

Recital del Conservatori de Cervera dissabte passat a Ponts.SANTI RIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cervera acollirà divendres que ve una nova edició del certamen El Maria Canals porta cua amb la instal·lació al llarg de tota la jornada de dos pianos a la plaça Major i la plaça del Sindicat, a disposició de tots els que vulguin tocar alguna peça. L’activitat, organitzada per l’ajuntament en col·laboració amb el Conservatori de la capital de la Segarra, respectarà totes les mesures de seguretat i higiene.

Al matí, més de cinc-cents alumnes dels centres educatius de Cervera passaran per aquests auditoris a l’aire lliure i, a la tarda, seran els alumnes del Conservatori els que oferiran audicions, amb un concert final a les 19.30 a càrrec del pianista Carles Marigó. Per assistir a aquest concert a la plaça Major, amb aforament limitat, cal reservar al correu cultura@cerverapaeria.cat.

D’altra banda, el cap de setmana passat van començar els recitals de final de grau dels alumnes que acaben el grau professional al Conservatori. A més, dissabte passat l’església de Sant Pere de Ponts va acollir un recital conjunt de les alumnes Lídia Soldevila (piano) i les sopranos Judit Cases i Laura Cots, acompanyats per Marc Castellà (a la foto).

tracking