SEGRE

ART EXPOSICIÓ

'Diàlegs amb la terra' de Joanpere Massana, al celler Mas Blanch i Jové

L’artista de Ponts, vora una de les obres de ‘Diàlegs amb la terra’.

L’artista de Ponts, vora una de les obres de ‘Diàlegs amb la terra’.IMMA MARQUÍLLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista de Ponts Joanpere Massana va presentar dimarts el seu projecte Diàlegs amb la terra a la sala d’exposicions del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles. Es tracta d’una selecció d’obres de diferents sèries creades per Massana, que busquen dialogar amb els paisatges de les vinyes de l’entorn. L’artista reflexiona sobre la fragilitat de la vida a partir de l’evocació d’allò efímer i delicat.

La mostra, de caràcter temporal, podrà visitar-se fins al setembre. L’artista oferirà una visita guiada gratuïta el pròxim 12 de juny a les 12.00 hores, que inclourà també una degustació de vins. Les places són limitades i es requereix una reserva prèvia (www.masblanchijove.com, 973 050 018).

Aquesta exposició inaugura la temporada d’estiu de Mas Blanch i Jové, que també està programant per a aquests pròxims mesos altres activitats culturals com concerts o performances. S’ha de destacar que aquesta sèrie pictòrica de Massana s’exhibirà a l’octubre a la galeria Art Enllà, al barri de Gràcia de Barcelona.

A més, entre l’octubre i el novembre, Massana viatjarà amb la Fundació Lluís Bassat a Cracòvia i Varsòvia, a Polònia, amb algunes de les obres de gran format que ha adquirit aquesta fundació cultural recentment.

tracking