SEGRE

El Monegros Desert Festival ajorna el seu retorn fins al 2022

El Monegros Desert Festival es va celebrar per última vegada l’estiu del 2014.

El Monegros Desert Festival es va celebrar per última vegada l’estiu del 2014.MONEGROS DESERT FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esperat retorn del Monegros Desert Festival tampoc es complirà aquest estiu. El macrocertamen musical al desert dels Monegres, a prop de Fraga, es va cancel·lar ahir per segon any consecutiu per la pandèmia. L’any passat estava previst recuperar aquesta multitudinària cita del tecno, l’electrònica i el hip-hop després de la seua anul·lació el 2015.

L’Heraldo de Aragón va avançar que el festival i els seus impulsors, la família Arnau, van comunicar que aquest estiu tampoc se celebrarà a causa de la pandèmia i les actuals restriccions.

Es van excusar explicant que “Monegros Desert és una experiència única, amb una grandíssima producció, multitud d’escenaris, estructures, artistes i equips internacionals que requereixi una planificació de molts mesos”.

D’aquesta manera, van anunciar que el tercer intent per recuperar el festival serà el 30 de juliol del 2022, amb noms ja previstos al cartell com Richie Hawtin, Paul Kalkbrenner, Vitalic, Natos y Waor i amb les entrades ja adquirides, vàlides per a la nova data. Pròximament, decidiran si aquest estiu organitzen una cita alternativa online.

tracking