SEGRE

MUNICIPIS CELEBRACIONS

Així serà el nou Aquelarre de Cervera

Se suspèn l'acte principal i hi haurà activitats puntuals

Els diables Carranquers celebren dissabte la festa anual.

Els diables Carranquers celebren dissabte la festa anual.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera ha iniciat aquesta setmana reunions amb el Consell Assesor de l’Aquelarre, format per entitats, comerciants i l’ajuntament, per consensuar les activitats que es duran a terme durant la setmana de l’Aquelarre, que se celebra el mes d’agost. Segons va manifestar l’alcalde, Joan Santacana, la celebració principal que té lloc l’últim dissabte aquell mes se suspèn per segon any consecutiu a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La celebració de l’Aquelarre es concretarà en diferents actes puntuals que vulguin organitzar les entitats de Cervera durant la setmana de la festa. En tot cas, va explicar Santacana, es durà a terme la celebració amb actes que no comportin grans aglomeracions.

El programa estarà consensuat pel Consell Assessor, comerços i l’ajuntament

En un altre ordre, aquest dissabte els Diables de Cervera, Carranquers, celebren la seua festa anual. Aquest any es trasllada de la plaça Major a la plaça Cal Racó, ja que hi ha amb més espai. Allà tindran lloc els tradicionals espectacles i balls del bestiari que conclouen amb el Ball Parlat. Diumenge, l’agrupació d’entitats Seny Major serà l’encarregada d’organitzar al mateix lloc el Seguici Festiu, en el qual es porta a terme la presentació i lluïment del bestiari i danses de la totalitat d’entitats de la cultura popular de la capital de la Segarra.

En tots dos casos, el públic estarà assegut i haurà de reservar entrada. Així, s’han descartat les tradicionals cercaviles.

tracking