SEGRE

CULTURA

Joan Miquel Oliver: "Antònia Font en principi no tornarà a estar actiu, simplement fem aquest concert i després ja veurem"

Antònia Font es va dissoldre el 2013 després de setze anys en actiu i nou discs

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant i guitarrista Joan Miquel Oliver ha assegurat que el grup Antònia Font "en principi no tornarà a estar actiu", sinó que "simplement" faran el concert del Primavera Sound 2022. "Després ja veurem", ha manifestat en declaracions a l'ACN.

De fet, ha destacat que falta encara un any per l'actuació i que l'únic que poden fer és el mateix que ha fet el públic que "és estar molt il·lusionats i convençuts de tornar a tocar, però és aviat per saber què passarà", ha reiterat. Oliver ha celebrat com està reaccionant el públic: "Estic fent la gira de 'Surfistes en càmera lenta', tenim Antònia Font d'aquí un any i el públic ha reaccionat molt bé i estem molt agraïts".

Vuit anys després de separar-se, la banda formada per Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon va confirmar el 19 de maig en un vídeo que tornaran a actuar junts i ho faran en el marc del Primavera Sound 2022.

Antònia Font es va dissoldre el 2013 després de setze anys en actiu i nou discs. El 2018 ja va fer una actuació excepcional per participar al Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma. Joan Miquel Oliver va actuar aquest dijous al Disseny Hub de Barcelona en la inauguració del Cruïlla XXS. El guitarrista va oferir un concert centrat en el disc 'Surfistes en càmera lenta', que va acompanyar d'altres cançons de la seva discografia.

Joan Miquel Oliver:

Joan Miquel Oliver: "Antònia Font en principi no tornarà a estar actiu, simplement fem aquest concert i després ja veurem"ACN

tracking