SEGRE

MÚSICA CONCERT

Maria del Mar Bonet atansa a Lleida aires mediterranis

Compleix a la UdL el concert que es va ajornar l'abril passat

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba van oferir un recital amb 150 espectadors en aforament limitat.

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba van oferir un recital amb 150 espectadors en aforament limitat.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Maria del Mar Bonet va protagonitzar ahir un concert al campus de Cappont de la Universitat de Lleida, acompanyada del cantautor i guitarrista valencià Borja Penalba, amb el qual al gener van editar un àlbum conjunt. La cantant mallorquina va complir així amb el recital que va haver d’anul·lar el 16 d’abril en aquest mateix escenari, tot just unes hores abans de l’actuació, per una indisposició.

Aquell dia, Bonet i Penalba tenien previst obrir amb música la desena edició de la Setmana de la Sostenibilitat i la Salut de la UdL, que fins al 22 d’abril va comptar amb tallers i taules redones entorn del lema de l’emergència climàtica. De fet, des de la mateixa organització es va destacar que en tot el sistema de sonorització i il·luminació del concert s’utilitzava energia neta d’Intiam Ruai i la Fundació Terra.

S’ha de recordar l’especial vincle de la cantant amb la Universitat de Lleida, de la qual és doctora honoris causa des del 2009. Els dos artistes van repassar les cançons del disc que van gravar en directe el setembre passat al Teatre Micalet de València.

A més, Bonet tenia previst oferir part del seu cançoner imprescindible de més de cinquanta anys de trajectòria artística. La parella ja va actuar el passat 11 d’abril a Balaguer, en el marc del festival Barnasants.

tracking