SEGRE

Sidonie, Pau Vallvé i Maria Jaume, als Rentadors de Juneda

La tercera edició del festival se celebrarà al juliol amb totes les mesures de seguretat

Sidonie, Pau Vallvé i Maria Jaume, als Rentadors de Juneda

Sidonie, Pau Vallvé i Maria Jaume, als Rentadors de Juneda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna el festival de música Els Rentadors de Juneda, que enguany celebrarà la tercera edició els dies 9, 16 i 23 de juliol amb les actuacions de Pau Vallvé, Sidonie i Maria Jaume.

Com l’any passat, el festival estarà adaptat a les circumstàncies pandèmiques, però augmentarà l’aforament al 70%, i això permetrà que més gent gaudeixi dels concerts programats.

El festival començarà el 9 de juliol amb l’actuació de Pau Vallvé, que presentarà el nou disc “La vida és ara”, considerat com el millor disc d’aquest any segons la crítica als Premis Enderrock.

Sidonie actuarà el 16 de juliol i presentarà “El Regreso de Abba”. Els barcelonins porten més d’una dècada damunt dels escenaris i s’han convertit en un dels indispensables dels cartells de tots els festivals del país. Sidonie ha rebut aquest any el premi com a millor artista de l’any segons la crítica als Premis Enderrock.

Tancarà el festival la cantaurora Maria Jaume el 23 de juliol, que presentarà “Fins a maig no revisc”, i que és considerat una de les sorpreses més gratificants d’aquesta temporada. Ha rebut el premi a millor artista revelació segons la crítica dels Premis Enderrock, i va guanyar el concurs Sona 9 de l’any 2019.

Totes les actuacions començaran a les 22h i s’obriran portes a les 21h. Com en els anys anteriors hi haurà servei de barra a càrrec de la Ctretze. Les entrades a tots els concerts ja estan a la venda a través del web  www.elsrentadors.cat

tracking