SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

El Rentadors de Juneda torna amb la tercera edició

El festival se celebrarà del 9 al 23 de juliol amb Pau Vallvé, Sidonie i Maria Jaume || El recinte tindrà l'aforament habilitat al 70%

Un moment de les actuacions de la passada edició el 2020.

Un moment de les actuacions de la passada edició el 2020.RENTADORS DE JUNEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Juneda acollirà del 9 al 23 de juliol la tercera edició d’Els Rentadors, un festival de música d’autor que se celebrarà a l’espai homònim del municipi, uns safarejos de pedra que daten de finals del segle XIX i que Juneda reivindica com a patrimoni cultural. El festival, organitzat per Marc Teixidó i l’ajuntament de Juneda, comptarà amb les actuacions de Pau Vallvé, Sidonie i Maria Jaume durant tres divendres del mes de juliol.

“En aquesta tercera edició hem fet un pas endavant quant a artistes. Malgrat les limitacions, és l’any en què hem començat amb millor ritme de vendes”, va explicar a SEGRE Teixidó.

El festival començarà el 9 de juliol amb l’actuació del barceloní Pau Vallvé, que presenta el seu 17 disc La vida és ara, considerat el Millor Disc de l’Any segons la crítica en els Premis Enderrock. 

El segon dia, el 16 de juliol, l’escenari habilitat sobre les aigües de l’antic safareig acollirà el grup Sidonie, que arriba a Juneda amb el seu últim treball El regreso de Abba i amb el premi a Millor Artista en els Premis Enderrock.

L’escenari del festival està situat a sobre dels antics safarejos de Juneda, plens d’aigua

El 23 de juliol el festival arribarà a la seua fi amb Maria Jaume, una jove cantautora mallorquina que presentarà el seu primer disc Fins a maig no revisc, considerat una de les sorpreses musicals d’aquesta temporada després de vèncer en el concurs Sona 9 del 2019. Jaume ha aconseguit aquest any el premi a Artista Revelació segons la crítica de l’Enderrock. Totes les actuacions començaran a les 22.00 hores i s’obriran les portes a les 21.00 hores.

A més, hi haurà servei de barra a càrrec de la Fàbrica de Cervesa Artesana Ctretze. Les entrades dels concerts poden adquirir-se a través del web www.elsrentadors.cat i oscil·len entre els 12 i els 18 euros en línia i dos euros més si es compren a taquilla.

En aquesta edició l’organització ha decidit suprimir l’opció de la compra d’abonaments per als tres concerts com en les edicions anteriors.

tracking