SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTAMEN

El Festival Esbaiola't, del 15 al 18 de juliol amb 22 companyies

Esterri d'Àneu acollirà de nou la cita, però sense programació de carrer

La Baldufa oferirà el seu espectacle ‘Bye bye, Confetti’.

La Baldufa oferirà el seu espectacle ‘Bye bye, Confetti’.ORIOL RIART

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Esbaiola’t, el festival d’arts escèniques d’Àneu, celebrarà la 14a edició el mes que ve, del 15 al 18 de juliol, amb quatre intenses jornades en què 22 companyies oferiran 23 propostes d’espectacles, tallers, instal·lacions i experiències, sobretot per al públic familiar. Val a recordar que l’edició número 13 va haver de suspendre’s el juliol de l’any passat, tot just una setmana abans de l’inici, davant de l’increment de casos de Covid al pla de Lleida –amb confinament comarcal del Segrià inclòs–, zona d’on procedeix tradicionalment bona part del públic de l’Esbaiola’t.

Això sí, el certamen impulsat per la companyia lleidatana La Baldufa, en col·laboració amb l’ajuntament d’Esterri d’Àneu, no podrà recuperar aquest any les activitats gratuïtes de carrer, per evitar així possibles aglomeracions i situacions en les quals no es pugui controlar el públic. D’aquesta manera, tots els espectacles es desenvoluparan en espais tancats i de pagament, ja siguin a l’aire lliure o al poliesportiu, perquè l’organització pugui distribuir el públic de forma segura i respectant totes les mesures de seguretat.

No hi haurà taquilla i la venda online de localitats s’obrirà el 25 de juny al web ‘festivalesbaiolat.cat’

El festival, que confia a poder oferir de nou les activitats i animació teatral de carrer l’any que ve, tampoc tindrà en aquesta ocasió taquilla per adquirir entrades de forma presencial. Així, tota la venda de localitats serà online, a través del web www.festivalesbaiolat.cat, que obrirà a partir del divendres 25 de juny. El públic podrà imprimir les entrades a casa o adjuntar-les en format pdf al mòbil per poder entrar als espectacles.

La programació, que ja pot consultar-se al web del festival, comptarà amb propostes de setze companyies catalanes, tres d’andaluses i tres de franceses, que oferiran catorze obres de teatre i cinc de circ, així com tres tallers i dos instal·lacions de jocs. Un cartell amb el popular clown Marcel Gros i companyies de premi com Campi Qui Pugui, Teatre al Detall o Vaivén Circo.

tracking