SEGRE

CULTURA

El Mercat de Música Viva de Vic torna a la presencialitat aquest setembre

Ho farà del 15 al 18, després d’una edició marcada pels efectes de la pandèmia

El Mercat de Música Viva de Vic torna a la presencialitat aquest setembre

El Mercat de Música Viva de Vic torna a la presencialitat aquest setembreMERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat de Música Viva de Vic (Barcelona) tornarà a la presencialitat del 15 al 18 de setembre "posant el focus en la seua funció d’altaveu de noves propostes de música en viu" després d’una edició marcada per la virtualitat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

"Si la raó de ser del Mercat és la dinamització del sector, aquest any s’afegeix la voluntat d’exercir com a agent clau en l’esdevenir de la música en directe al nostre país", va indicar ahir l’organització en un comunicat.

La trenta-tresena edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc en el Centre d’Arts Visuals d’Osona - L’Atlàntida, espera acollir uns 600 professionals i mantindrà l’opció de seguir part del programa en línia, a través del web del Mercat.

El duo Jansky, format per Laia Malo i Jaume Reus i que combina música electrònica i poesia, protagonitzarà el concert inaugural, en el que estrenaran en directe 'Insecta Dance Music', premiat per la cadena britànica BBC amb el guardó 'Sound of the Year'.

Més d’una vintena d’artistes estrenaran els seus nous projectes en aquesta nova edició del Mercat, que comptarà amb concerts en set espais de la ciutat de Vic, entre ells el nou escenari Damm, ubicat a la zona esportiva.

tracking